23 June 2011

♥5 A !

Photobucket
Favim.com-32111_large

Actully , hari Isnin , Selasa and Rabu , aku exam mid year. Aku dah dapat semua subjek . Kawan aku kata aku pandai B.I. but sekarang aku dah pandai sains dan bi menurun . Psstss.. Ni markah aku .

BI = 81%
SN= 96%
MT= 81%
BM PEM= 83%
BM PEN= 80%

/Aku tahu markah aku semuanya rendah-rendah kan ?\ . Tapi aku daah bersyukur sebab Allah bagi aku dapat 5A . Thanks to Allah . Sorry , kepada kawan-kawan yang rasa aku ni mentang-mentang dapat 5A tulis dalam blog . Sebenarnya aku hanya nak berkogsi je markah-markah aku yang rendah ni kat kawan-kawan blogger .

Ada sorang bff aku ni , dia memang pandai dan dapat 5A jugak . Tadi masa dia dapat markah , markah dia semua tinggi daripada aku kecuali sains . Dia buat muka berlagaklah kat depan aku . Buat muka berlagak tapi pinjam pensel akulah . Btw , thanks tu my friend Shafikah sebab dapat simpan rahsia ni dengan baik .

2 comments:

  1. Tahniah,Nurin ! Harap UPSR awk Dapat 100% 5A

    ReplyDelete
  2. tahniah...sy bangga ngn awk..uhuhuh

    ReplyDelete