12 December 2011

Sudah Selesai Di Interview



Assalamualaikum dan hai everybody . New design blog Nurin ni ok tak ? Yes , iTahu  blog ni sentiasa huduh . Okey , korang tahu tak , Nurin dah habis interview dah . Imtiaz  Mrsm Batu Rakit  . Seriously , Nurin tak yakin Nurin boleh masuk Imtiaz . Masa hafal surah tu rasa macam what thee fuu je . Tapi nak buat macam mana Nurin hanya boleh buat watlek watpeace je .


Mrsm , Nurin yakin sikit . Lagipun takde la dia suruh hafal surah . Kat Mrsm just suruh Nurin baca Al-Fatihah  lepas tu interview then pergi jawab ujian bertulis . Simple mimple je . Kat Mrsm yang Nurin pergi tadi , ada kolam renang woo . Kau hado ? Boleh berenang sana sini ciss macamlah daku ni boleh pegi terjun dalam kolam tu sesuka hati .


To Wani , awak ignore je lah orang yang cakap blog awak serupa macam blog saya . Lagipun saya dah tukar skin saya ni kan ? Fyi readers , kontest , Nurin , Wani dan Isha akan berlangsung this Friday . Joinlah ye , kalau tak join rugi sebab hadiah-hadiahnya semua dari blogger-blogger yang hebat belaka . Tatau nak hupdates ape . Kboi . Assalamualaikum .

2 comments:

  1. sy suka lah blog awk..cantik dan kemas..sy sudah pun menjadi followers awk..nk tanya drimana awk dpt widget yg benar2 AWESOME tu??

    ReplyDelete