06 December 2011

Temuduga...!

backpack, bag, bagpack, craawww, cute


Assalamualaikum , domo kenapa awak comel sangat ? Saya nak satu ! Siapa yang baik hati kat sini ? Silalah beli domo yang comel lagi awesome ni kat saya . Saya tetiba je kemaruk domo ni tak tahu pasai ape . Haha . Btw , korang tahu tak makna temuduga ape benda ni ?

Ok , macam ni nanti 11/12 , saya ada temuduga di Imtiaz Besut . Takut gilaa . Dia suruh kita hafal surah yang dia bagi kat kita 30 minit . Waaa , takut ni . Saya ni bukannya pandai dalam bab-bab menghafal , lagi-lagilah bila menghafal surah-surah dalam Al-quran . Hish macam mana ni ? Arghhh .

Keesokkan harinya pulak , Nurin kena pergi temuduga dekat MRSM Kuala Terengganu . Mak Nurin cakap , temuduga tu tak susah sangat sebab dia guna komputer . Best la macam ni . Hehe .

Korang doakan Nurin supaya dapat jawab semua soalan tu . Btw , ramai yang nak jadi patner *ramailahsangat* Nurin if  Nurin buat GA or contest . Bila difikir-fikir balik , malas pulak nak buat . Haha . Btw , Nurin tengah buat freebies header . Sape yang nak , angat hidung . Bye-bye mahu siapkan freebies header :)

4 comments:

  1. Hihi, saya nak saya nak :D Btw, semoga berjaya! Mesti Nurin dapat punya (; Amin, insyaAllah :)

    ReplyDelete
  2. Good luck.chaiyok2 Allah with you:)

    ReplyDelete
  3. saya nak header please;)..btw good luck!!

    ReplyDelete