15 February 2013

yeoboseyo. i wanna love, one shot.

assalamualaikum and annyeong guise v.v
aku tahu aku dah lama tak update blog ni, sorry u.u busy. banyak benda kena buat, kena selesaikan. saat-saat akhir cuti macam ni barulah aku boleh update. kesian kan aku ._. lol. tajuk post ni memang takleh blah. yep, setiap kali update aku memang tak tahu nak letak tajuk apa ._. eh serious tak tahu. haritu bap comeback lepas tu nuest and harini teen top. lagu diorang best. semua aku dah download okay :p exo? ugh anggap jelah aku tengah tunggu diorang sekarang ni. diorang hilang macam tu je tanpa meninggalkan jejak dekat aku. kris. lama aku tak tengok muka dia. batang hidung langsung aku tak nampak ._. dia menyorok kat mana. kata amalin, "aku yang sorok dia." sila kembalikan dia eh, sebab exo nak buat comeback lol.

yeoboseyo. aku frust sikit bila tengok mv tu ;___; jr kissed noona weh noona ._. eh takpe aku still ada ren, baekho hahahaha wah too many nurin, too many ;-; lagu one shot. seram doo tengok mv one shot ahaha pow pow /bunyi tembakan/. zelo rambut hitam \o/ ohmy zelo omg omg hehehe. lepastu harini, mv teen top. ljoe comel gila, rambut dia, mata dia, bibir........ dia. fuyooooooh ;-; cair aku, serious. harini myungsoo, sunggyu, sungyeol, dongwoo and hoya graduate. congrats eh \o/ dongwoo and hoya takde tadi yang lain ada. den tak tahu kenapa. tapi mesti berkait dengan infinite h ni ouo


sememangnya aku nak update banyak lagi tapi disebabkan kemalasan aku menguasai so, aku rasa habis perenggan ni aku berhentilah. oh ya, esok aku balik kelantan. mama cakap dalam pukul 11. weh aku nak tengok gda tu waaaaaa /cries/ ada ulangan kan kan kan kan kan? tolonglah hmm. takpun malam ni aku pujuk abah gerak ke kelantan dalam pukul 8. sempat kot aku tengok gda tu hmm. doakan agar aku boleh tengok gda part 1 tu. part 2 hari ahad. aku sekolah askdjashdakjsda benci-benci. aku tak selesalah sebab si ljoe kat atas ni macam tengah tenung aku je lmao. lol okay annyeong.

1 comment:

  1. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete