14 July 2011

♥No Title

Photobucket
Tumblr_lo9lwkxv5x1qlougao1_500_large

Banyak benda yang berubah kat blog aku kan ? Sekarang tak tahu kenapa minat sangat dengan warna purple . Sorry Pinkish , terpaksa tinggal you sekejap . Nanti kalau aku ada masa aku tukar balik biar blog aku jadi warna Pink . Tapi aku malaslah huahuahua 

  • Blockquote aku dah berubah , nak tengok ?
Comel tak ? perasan meyh .

  • Post title aku , tak percaya ? Sila korang pergi hover kat atas post title tu . 
Pastu background . Kalau tak puas hati dengan blog aku korang cakap lah ye . Hihihi .

P/s: JANGAN BUKA PAGE SOURCE AKU ! HATE THAT !

2 comments: