26 July 2011

♥Last Entry !

Tumblr_lopsy5mfsr1qbiv1wo1_500_large

Assalamualaikum peeps ! Ok hari ini hari last aku update blog ni sampailah habis UPSR . UPSR tinggal 49 hari lagi aku takut . So , aku nak berhenti sekejap buka blog and facebook . Aku rasa nanti lepas UPSR orang tanya 'UPSR berapa A ?' bukannya tanya 'apa url blog awak ?' . Haha . 

Tolong jaga blog aku ni baik-baik . Walaupun aku kata aku tak akan buka blog lagi tapi aku akan buka nanti hujung minggu . Btw , contest blog comel , cantik and kemas tu kalau dah dapat pemenag tolong bagitahu kat facebook ek . Okay byeee .

P/s: Aku akan rindu korang semua . 

3 comments:

  1. buat molep deh nurin....biar dapat keputusan yang cemerlang/5A ! teruskan usaha !

    ReplyDelete